RADIO VOCATIV

joi, 21 iunie 2012


Concursul National de Proza Strada Mare Editia de Vara 2012

Strada Mare lansează Concursul Național de Proză Strada Mare Ediția de Vară 2012! Trimiteți prozele voastre în număr de 5 pe adresa ovidiu_bufnila@yahoo.com pană la 31 iulie a.c.! Strada Mare v-a pregătit premii atractive! Marele Premiu este un pachet special de personal branding!

Nu există limită, poate participa oricine.

Succes! 
 

Pariu pe Prietenie



A venit vara. Anotimpul exploziilor în natură, al serilor fierbinţi cu clevetiri la terase, al evadării din cotidian. Anotimpul vacanței mari, anotimp ce se regăsește în creațiile artiștilor pe care Pariul pe Prietenie îi invită o dată la două săptămâni pe scena clubului Mojo.

În această ediție ne vom luna rămas bun de la dumneavoastră până la toamnă. Vor fi alături de noi: Andrei Păunescu, Ovidiu Mihăilescu, Walter Ghicolescu, Radu Pietreanu și Mihai Napu.

Emoția literaturii va veni din creațiile autorilor de haiku: Gheorghe Iova, Petar Chuhov (Bulgaria),  Rodian Drăgoi moderați de: Peter Sragher.

Aşadar vă dăm întâlnire duminică, 24 iunie 2012, de la ora 18:00 , la Mojo Club, Bucureşti, pe strada Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de Magazinul Cocor.

Intrarea liberă şi nu se fac rezervări telefonice.
Share |